Lidt om min weekend og loppemarked

Jeg tænkte jeg ville vise et par billeder her på bloggen af min weekend hos mine forældre, for jeg fik trods alt taget et par billeder. Vi tog hjem til dem om fredagen om aftenen, hvor vi blev hentet i limosine af min far, da han kører limosine nogle gange i sin fritid, og han skulle på arbejde senere, så han havde den hjemme. Vildt fedt :-)

Om lørdagen stod vi op ved 9-10 tiden og spiste lækker morgenmad, og derefter tog vi til Valby på loppemarked i en stor hal. Der var rigtig mange fine ting, men fik som sagt kun købt 2 ting. Derefter tog vi direkte til Torvehallerne, da ingen af os havde været der før, og hold nu op hvor er der lækre ting! Det er jo helt vildt. Der er jo alt hvad hjertet begærer ift. mad og forskellige ting. Det blev til et stykke wienerbrød og en kop kaffe, og så tog vi hjem og hyggede derhjemme. Jeg havde mine shiny leggins på fra Sparkz, mine bamsestøvler og en super lækker poncho i brun strik fra H&M. Den er også skøn, men dog ikke så flot som den jeg har fra Buch. Håber alle har haft en god weekend ♥

loppemarked og outfit