Mine sommer musthaves | På vej til stranden

Hej søde piger. Nu er det jo officielt sommer fra igår d. 1 juni, og derfor vil jeg lave et lidt større indlæg med MINE sommer musthaves fra Nelly.com. Vi ved jo alle, at der er items og accesories mm. som vi er nødt til at have med os/iføre os hver sommer, og derfor har jeg nu fundet mine favoritter fra Nelly. Jeg deler det hele op i flere indlæg, da det ellers bliver for meget, så denne gang starter vi med BEACHWEAR. Det ER jo sommer og vi kan ikke komme uden om lækre bikinier til de lange dage på stranden og solbriller osv. Så her er mine sommer musthaves i “To the Beach” kategorien :-)

Slangebikini fra Pieces | Hæklet bikini fra Panos Emporio | Palietbikini fra Friis & Company

BIKINIER: Når jeg leder efter bikinier, kigger jeg især efter søde små, unikke detaljer, og jeg er rigtig vild med disse 3. Slangeprint er rigtig stort i år, så selvfølgelig skal man da eje sådan en. Det ser så eksklusivt og lækkert ud! Så er der den hæklede bikini, hvilket giver et rigtig sødt og feminint look, så den faldt jeg også med det samme for! Og sidst men ikke mindst: palietbikinien. Det er jo mig der finder mine sommer musthaves, så selvfølgelig skal der være palietter blandt. Så smuk og især til sommer på stranden når solen rammer den!

Solbriller fra NLY accessories | Solhat fra KLING | Havaianas sandaler | Armbånd turkis og Armbånd orange | Mobilholder fra Dixie | Strandtaske fra Puccini

ACCESORIES: Man er nødt til at have lidt accesories med på stranden, enten i form af en solhat, solbriller eller et par lækre sandaler. Solbrillerne her er super fede og nogle jeg faktisk godt selv kunne overvej at købe! Det samme med solhatten som virkelig har en fin farve, samt skønt form. Sandalerne fra Havaianas er så fine og enkle, og vil passe til en hver bikini. Armbåndene er søde når man har bikini på, og disse kan man endda tage med på ud i vandet uden det gør noget :-) Så har jeg også valgt en lille mobilholder taske, til dem af jer der bare skal have sin mobil med og ikke andet. Denne er rigtig fin og er vild med det skinnende look. Og sidst men ikke mindst: en STOR strandtaske. Synes denne farve er rigtig flot og prangende, og når bikinien er neddæmpet, er det flot med en prangende taske.

Solcreme og Bronzer fra Nivea | Tanning oil fra Hawaiian Tropic | After Sun tan intensifier fra Piz Buin | After Sun hårmaske fra Framesi Morphosis | After Sun shampoo fra Framesi Morphosis | Læbepomade fra Nivea

BEAUTY: Så er vi nået til den sidste del. Nemlig beauty, for man er da nødt til at have et par skønhedsprodukter med på stranden. Vi starter med en solcreme med faktor, for ellers ender man med brændt hud og det er ikke sjovt. Så det er super vigtigt, OGSÅ selvom man gerne vil blive brun! Huden har ikke godt af at blive rød og forbrændt. Jeg har også valgt en sololie, som gør en hurtigere brun, til de utålmodige. Jeg er vild med sololier, og man skal selvfølgelig huske stadig, at tilføje solcreme, selv om man bruger olien. En After Sun er uundværlig efter en tur på stranden, og den er med til at afkøle huden og dæmpe rødmen, hvis skaden er sket. Derudover har jeg fundet 2 fantastiske produkter til håret på Nelly. I ved jo hvordan hår kan blive tørt og kedeligt efter en tur på stranden, med sandkorn i håret osv. Disse to skulle hjælpe, og den ene er en hårmaske og den anden er en shampoo. Man kan bruge begge efter en tur på stranden, og de hjælper med at genopbygge og beskytte håret. Og til sidst, en fugtgivende løbepomade med vitaminer til tørre sommerlæber, som også giver lidt glimmer til læberne.

Håber I kunne bruge dette indlæg, og hvis I synes om det, skal jeg nok lave nogle flere sommer musthaves indlæg som denne :-) Det tager jo sin tid, så vil gerne vide hvad I synes om indlægget ♥ Ha’ en god dag piger, og hold øje med bloggen senere, da jeg viser maj måneds Goodiebox.