Ebay tip: En billig vippeserum der VIRKER

FRIDAY, I’M IN LOVE ♥ Så er det blevet fredag og denne weekend står i hyggens tegn! Jeg har vildt lyst til at tage i biografen, da der går så mange film som jeg gerne vil se, som fx Now You See Me 2 (1’eren var MEEEGA fed!), Bad Moms, The Legend of Tarzan og Lights Out. Jeg er jo en sucker for gysere, så sidstnævnte er højt på listen! Nu må vi se om det bliver til noget – er der nogle af jer der har set nogle af de nævnte film? Men dette indlæg skal ikke handle om film, men derimod om denne fantastiske vippeserum fra Etude House.

billig-oejenvippe-serum-etude-house my-lash-serum-etude-houseMy Lash Serum, ca. 34 kr. inkl fragt – FIND DEN HER!

Jeg var så dum at jeg ikke tog førbilleder, men jeg kan tydeligt se en forbedring i mine vippers længde efter jeg er begyndt at bruge denne. Den er købt på eBay og produceret i Korea, som har meget strenge regler mht. kemikalier osv., så derfor anbefaler jeg ikke at købe skønhedsprodukter fra eBay, medmindre de er fra Korea. Derudover skal man være OBS på, at der er mange “falske” produkter i omløb derinde, så man skal købe fra trygge sælgere der sælger koreanske produkter, hvilket overstående link fører til. Udover at den virker, så er det også en rigtig god pris i forhold til så mange sindssygt dyre vippeserummer på markedet. Det er jo helt vildt at man skal betale op til 1000,- for én.

Læs også: Få bløde læber mens du sover

Jeg bruger min vippeserum hver aften efter jeg har taget min makeup af, og så lader jeg den lige tørre 15-20 min. inden jeg går i seng. Nogle gange bruger jeg den også om morgenen inden makeup, også med 15-20 min. tørretid, men det er ikke altid. Jeg er kommet dertil hvor jeg ikke bruger den hver dag mere, men nok 3-4 gange om ugen. Jeg kan i hvert fald anbefale den meget! Link er under billederne. Ha’ en skøn fredag! ♥

signature