Musthaves | Se hvad jeg sparer sammen til

Godmorgen piger. Ih, hvor er det skønt at være hjemme hos mine forældre, jeg elsker det virkelig så meget. Igår hyggede vi alle foran fjernsynet med x-factor (også Frejapigen, som er deres hund), og bare nød hinandens selskab. Der er intet som at komme hjem, og de weekender hvor jeg er hos mine forældre, er altid skønne og trængende! I aften tager jeg hjem igen og så står den ellers bare på afslapning søndag, samt lidt arbejde på jegelskermode. Jeg er vild med det, og den kreativitet man deler sammen med de andre, og så er det fedt at stå for en hel kategori selv :-) Og mon ikke om jeg lige kan snige en omgang træning ind også.

I dag vil jeg starte dagen ud med at vise jer, alt hvad jeg går og sparer lidt sammen til for tiden. Som I kan se er det DYRE ting, og der skal altså spares en del sammen, hvis jeg skal nå at købe det hele i år. Højest på min lille “købeliste” er et nyt Nikon kamera. Jeg har altid haft lånt min fars (tusind tak, søde far!) og nu føler jeg snart, at det er tid til at få mit eget. Ved dog ikke hvad det skal være for et endnu, og jeg tager hellere end gerne mod anbefalinger, hvis der er nogen der ligger inde med god viden om netop disse. Rensdyrskindet er også ret højt på listen, og det er næsten allerede besluttet, at jeg skal købe det hos House of Trends. De vil nemlig ringe når det kommer på lager igen ♥ Og bamsestøvlerne fra Nome. Årh gud, de er lækre!

Hvad står højest på jeres “købelister” med ting der måske skal spares lidt sammen til?