Sommer cravings sidst på måneden

Godmorgen piger. Håber I har haft en god start på morgenen. Jeg vågnede op med en sød type ved min side, og derefter hygge ved morgenbordet, så jeg kan ikke klage. Senere står den på en smut i Rødovre centeret, for at kigge lidt, og i aften skal jeg i byen med mit dejlige slæng. Vi er nogle der nemlig altid plejer at tage i byen sammen, og vi er alle samlet i aften. Glæder mig SÅ MEGET! I morgen skal jeg holde mig og min fars fødselsdag sammen med min familie, og det bliver bare godt. En sidste cheatday inden seriøs trænings- og kost start mandag (skal nok skrive mere om det). Der kommer til at være alt muligt lækkert, men ser helt klart mest frem til lagkage, mmmmh ♥

wantiesVille lige dele mine to største cravings med jer for tiden. Jeg MÅÅÅÅÅ eje dem begge! Tænkte at style den ene t-shirt kjole med et par hvide sneakers og en masse armbånd, og evt. købe den i lidt mere oversize, så det bliver mere en kjole. Hold nu op, jeg er vild med den. Den grå kjole ville jeg også style med sneakers. Jeg er bare vild med kjole + sneakers-looket, og jeg kan ikke vente til det bliver sommer. Begge dele er fra H&M. Nu vil jeg smutte igen, og jeg I må alle ha’ en fantastisk dag! Må se om jeg kan nå at tage billeder af aftenens fest-outfit. Kys <3

signature