Endelig er de mine | Mou støvler

Godaften piger ♥ Håber I har startet ugen godt ud, om så det har været i godt selskab med enten familie eller venner, eller om I, ligesom mig, har startet ugen ud med en omgang træning. Dagen i dag stod på arme + mave og jeg tænker at lave et indlæg med gode maveøvelser snart, hvis I ønsker det :-) Jeg har i hvert fald fået gode resultater med dem. I morgen kommer min sofa, og hvis I følger mig på instagram, vil I også se, at stuen er helt klar til at modtage den :D (Stylebystefaniedk) Ih, jeg glæder mig SÅ meget!

mou støvlerHer til aften vil jeg vise jer mine nye dejlige Mou støvler. Endelig har jeg fået mig et par, og jeg købte dem faktisk af en på Trendsales. De er i perfekt stand, så jeg føler mig virkelig heldig, at have fundet dem i min størrelse. Man kan altså være heldig derinde engang imellem :-) Nu mangler jeg bare dem i støvet lilla til min samling. Jeg går virkelig og sukker efter dem, men er glad for jeg i det mindste har fået disse. Og nøj hvor skal jeg passe på dem! Ingen regn, slud eller sne til mine nye babyer :D Hvad synes I om dem? ♥ I morgen regner jeg med at nå et outfitindlæg <3 Sov godt, søde piger <3