More issues than Vogue

Godaften ♥ Om et døgn er det juleaften og jeg kan godt mærke nu at jeg begynder at glæde mig, og komme mere i julehumør end jeg tidligere har været. Alle gaverne er købt og pakket ind, og nu er der så kun den søde ventetid tilbage. Hvem skal I holde jul sammen med i år?

Jeans: MoCa Clothing | Cardigan: Only | Tshirt: eBay til ca 61 kr HER

Læs også: 6 statement t-shirts fra eBay

I får lige dagens outfit, som i dag består af mine super lækre jeans fra MoCa Clothing. Jeg beklager det lidt dårlige lys – mit kamera er ikke hvad det har været. Jeans’ne er dejlig bløde og så behagelige at have på – og så har de nogle fine detaljer ved knæene, hvor der er lidt frynser rundt om hullet. Dertil har jeg en hyggelig strikcardigan og en af mine nye tshirts fra eBay, som jeg tidligere har fortalt jer om. Jeg elsker statement tshirts, og denne er en af de to jeg for nylig har købt, og som jeg er SÅ tilfreds med. Jeg har bestilt den i en str M og jeg er normalt xs/s, og den sidder som den skal. Hvis den skal sidde mere tight skal man vælge den i sin normale størrelse. I finder link under billederne. Hvad synes I? Vi skrives lige imorgen, hvor jeg vil vise jer mit juleoutfit og ønske jer en god jul ♥