Monday you bastard

MONDAY YOU BASTARD. Det er ikke fordi at jeg ikke er et mandags-menneske, tværtimod. Jeg har før lavet et “motivations mandag” indlæg – Derfor skal du ikke hade mandag – hvor jeg faktisk promoverer hvor god en dag mandag er, og hvorfor man skal stoppe med at hade den. Mandag åbner op for en ny uge og nye muligheder, og man kan forme ugen helt som man ønsker. Jeg startede den ud med 1 ½ times morgentræning inden arbejde kl. 9, og dermed var dagen ligesom skudt igang. Det var hårdt, men godt efter en måske lidt for usund lørdag, men det skal der også være plads til.

Jeans: Only | Tshirt: New Yorker | Sneakers: Reebok

Selv om jeg ikke hader mandag, så synes jeg at overstående tshirt var meget cool og dermed skulle den med hjem. Som I nok kan fornemme nu, så fik jeg købt rimelig mange tshirts med hjem fra New Yorker, og jeg kan afsløre så meget at jeg har to endnu som jeg ikke har vist jer. Den ene kommer der snart et outfit med, da den simpelthen er så sød (ja, endnu en lidt barnlig tshirt). Mine jeans er forresten fra juleaften og er så lækre at have på! De har en lille lynlås ved anklen, og tænker jeg snart kommer med lidt bedre billeder af dem. Ha’ en god aften ♥