Mix it up | Rå og feminint

Jeans – Buch Copenhagen | Tunika – Moca | Undertop – Rosemunde | Støvler – Nome

Hej piger! Så er det weekend og denne weekend skal bare bruges på en træning, fødselsdag i morgen kl. 14 og så kommer mine elskede forældre søndag til morgenmad, og hjælper lidt til med nogle ting der skal ordnes i lejligheden. Der skal bl.a. lige sættes to hylder op i min stue, og så ved jeg ikke hvad vi ellers lige finder på. Måske gå lidt i gang med soveværelset? Det er sleeet ikke færdigt, men skal snart bestille tapet til en af væggene, så det kan blive færdigt.

På billederne kan I se dagens outfit, som består af min nye tunika, som jeg har vist jer for et par dage siden. Jeg synes den er virkelig smuk og feminin, og derfor har jeg mikset dem med mine rå jeans fra Buch Copenhagen. Kan godt lide at blande det rå og feminine og synes de her to items går rigtig godt sammen. Håber I alle går weekenden godt i møde! Prøver også snart at komme med lidt makeup-indlæg her på bloggen, da det er ved at være et stykke tid siden sidste. Ha’ en dejlig aften ♥