Beautytip | Mirakelmiddel mod tørre vinterlæber

Hej piger. Så er det jul lige om lidt og selv om vejret ikke er særlig julet, så er jeg begyndt at glæde mig lidt alligevel. Jeg har faktisk ikke rigtig været i julestemningi år, som jeg ellers altid plejer, og jeg er næsten sikker på det skyldes vejret med regn og plusgrader – Har I det også sådan? Nå, men nu glæder jeg mig bare til en hyggelig aften med familiehygge sammen med mine forældre og min ene storesøster. Min anden søster er i Thailand med sin kæreste og deres barn, så de holder ikke jul med os i år.

vaseline-mod-toerre-laeber

I dag vil jeg komme med mit bedste råd mod tørre læber, og tro mig; det er noget jeg især lider af om vinteren. Jeg har altid tænkt at man bare skal have en læbepomade med i lommen hele tide, men de har aldrig rigtig virket og man skal tage dem på hver 5. minut. Senere hen har jeg da fundet ud af, at det er pga. vandindholdet i dem at de ikke holder læberne fugtede, men nærmest udtørrer dem mere, og derfor er den eneste ting der har virket mod mine tørre læber Vaseline. Den er nemlig uden vand og holder læberne fugtede i lang tid, og sørger for de ikke sprækker. Man behøver dermed heller ikke tage det på konstant, og det er egentlig meget rart. Så mit bedste råd mod tørre læber er at købe en Vaseline! De har dem ofte på tilbud til en 10’er og de holder virkelig lang tid ♥

Jeg håber I kunne bruge mit råd, i så fald at I ikke allerede kendte til det. Ha’ en skøøøn aften!

signature