Misty & Shae

Godaften piger. Startede dagen ud på bedste vis sammen med min storesøster Malue i Loaded Gym. Hun TÆVEDE mine ben og balder godt igennem, og en af øvelserne fik mig næsten til at græde. Haha. Jeg kan allerede mærke det nu, så jeg ved bare i morgen bliver slem. Men det er også rart når man kan mærke, at man har ramt de rigtige muskler og har arbejdet hårdt! Jeg bliver super motiveret af det af en eller anden grund. Love it. Som lovet så vil jeg her lave et lille indlæg med de killinger som jeg har købt ♥

Den lyse hedder Misty og den mørke hedder Shae (Game of Thrones, anyone? Udtales “Shæi”) og de er begge piger. Der var to farver at vælge imellem, så kunne ligeså godt tage en af hver. De er af racen Ragdoll, og jeg har netop valgt den race, da de er meget sociale og mere som hunde end katte, personlighedsmæssigt. De følger efter en i hvert rum, er super sociale når der er gæster og virkelig kærlige. De har på intet tidspunkt gemt sig eller været bange, og det er super godt, synes jeg. Jeg har købt dem af en opdrætter med stueopdræt, så jeg ved der er blevet kredset om dem og det kan virkelig mærkes.

ragdoll kattekillinger

Jeg elsker dem så højt allerede, og de giver meget liv i min lille lejlighed. Dog skal der godt nok også opdrages når det kommer til fx. at kradse i sofaen, kravle op af gardinen (!!) osv. Men de er killinger, så hvad kan man forvente ;-) Jeg er også virkelig lykkelig for at have valgt to, for når jeg tager hjemmefra ved jeg de har hinanden. Og de elsker virkelig hinanden, og ligger og putter sammen, vasker hinanden og leger sammen. Hvis I vil se flere billeder, uploader jeg løbende til min instagram Stylebystefanie (link), så der er I velkomne til at følge mig. I morgen vil jeg vise jer en ny tunika, samt mit soveværelse, tror jeg. Og så vil jeg prøve at lave en makeup-video så den kan komme engang i den kommende uge. Ha’ en skøn aften ♥