Mine fødselsdagsønsker 2017

Så er det snart min fødselsdag, og det betyder endnu et år på bagen. Desværre er det starten på et nyt år for mig, hvor jeg endnu ikke har fået nogen lejlighed, og dermed stadig bor hjemme hos mine forældre. Dette håber og tror jeg snart at der kan laves om på, og jeg kan mærke at jeg snart finder noget! Det kan da ikke være rigtigt andet, vel?

Jeans fra Gina Tricot – Tshirt fra Gina Tricot – Kjole fra Nelly HERLeggings fra Nelly HER – Støvler fra Sofie Schnoor – Lyserøde sneakers HER

Nu når jeg snart fylder år – helt præcist d. 9. februar, så tænker jeg at jeg vil dele mine fødselsdagsønsker med jer som jeg plejer. I år er der fokus på tøj og sko, da jeg ikke rigtig kan ønske mig noget til boligen, da jeg ikke har en. Det er svært at ønske sig noget, når man ikke ved hvordan den kommende bolig kommer til at se ud, og dermed hvad der eventuelt vil mangle. Dertil synes jeg også det bliver sværere og sværere at finde noget som man ønsker sig.. Andre der har det sådan, jo ældre de bliver?

Jeg er faldet pladask for 2 (faktisk flere, men jeg prøver at styre mig) par jeans hos Gina Tricot, som jeg synes er mega fede. Farven på det ene par er så cool og de andre er bare fordi, at min afhængighed til trashed jeans stadig er der. Tshirten er også fra GT og jeg ønsker mig også et gavekort dertil, da de virkelig har overrasket mig meget på det seneste med rigtig lækre sager. Derudover ønsker jeg mig også et par sorte støvler med elastikstykke i siden, men har endnu ikke fundet det helt perfekte mærke. Overstående er fra Sofie Schnoor, men kunne godt tænke mig dem helt flade. Der er også lige et par rosa sneakers som er sneget sig ind på ønskesedlen i sidste øjeblik. Dem kan jeg godt forestille mig ville være virkelig fede her til foråret ♥