Min ønskeseddel 2017: Beauty edition

Godaften alle sammen. Nu er det snart ved at være min fødselsdag (faktisk på torsdag) og i dén forbindelse har jeg tidligere på bloggen vist min ønskeseddel. Dog var denne meget tøj/sko baseret og derfor ville jeg lave et opfølgende indlæg, som bevidst kun har makeup-produkter, som er blevet tilføjet til min ønskeseddel også. Alle produkterne er fra Cocopanda, og jeg har egentlig først rigtig fået øjnene op for hjemmesiden nu og tjekket den rigtig ud. Udover at de har et kæææmpe udvalg af makeup og beauty produkter generelt, så har de også ofte store besparelser! Der kører hele tiden tilbud på et eller andet, og det passer mig rigtig godt da jeg ikke gider bruge dyre domme på makeup. Selv om jeg virkelig elsker makeup køber jeg ofte billige mærker, og går ikke så meget op i mærker; bare det virker som det skal.

Alle overstående sager er landet på min ønskeseddel, og jeg blev især inspireret til produkterne via Cocopandas facebookside. Her viser de ofte videoer hvor produkterne bliver brugt, og det kan jeg rigtig godt lide da det giver en god indikation om: 1. hvordan produktet virker/ser ud og 2. hvordan det lægges. Jeg er ikke super skarp til makeup selv, så det er altid dejligt med lidt inspiration den vej.  Lige umiddelbart er jeg faldet for The Balm, som har nogle rigtig skønne designs og deres produkter ser også ud til at være ret gode! Jeg har også længe ønsket mig overstående sæt makeup-børster, og har kun hørt gode ting om dem. De ser ud til at være perfekte til at skabe et flot og jævnt look – igen, kun vurderet ud fra videoerne jeg har kigget på.

Læs også: Nilens jord øjenskygge palette

Kender I Cocopanda, og kan I evt. anbefale nogle produkterne/mærker derinde fra?