Min nuværende hverdagsmakeup

Hej smukke piger :-) Fik et tip om, om jeg ikke kunne vise hvilken make-up jeg går med til hverdag, og jo selvfølgelig kan jeg det! Jeg gør ikke det store ud af mig selv, andet end mascara, lidt eyeliner og så selvfølgelig lidt foundation, foundation og lipgloss. Meget naturligt og det er sådan jeg bedst kan lide det til hverdag. Fest make-up er en helt anden sag, og skal nok prøve at lave et indlæg om det næste gang den bliver lagt.
make-up til hverdag

– True match foundation fra Loréal
– True match mineralpudder fra Loréal
– Telescopic mascara fra Loréal
– bronzing pudder fra H&M
– Lipgloss (ukendt)
– øjenbryns streg (ukendt)
– tilfældig eyeliner

Grunden til at lipgloss og streg til øjenbryn er ukendt er, at jeg har fået dem i en make-up box, hvis I kender dem fra Matas, så jeg gætter på det er Matas’ eget mærke? Det samme med eyelineren, der bruger jeg ikke rigtig den samme, men bare en der kan tegne op :-) Bronzeren fra H&M bruger jeg til kindben og den er virkelig god til fest make-up også, til hele ansigtet . Min mascara er lidt kompliceret, for jeg bruger egentlig kun børsten fra den, og så en tilfældig billig mascara, da børsten virkelig er god, og mascaraen ikke er så god til mig. (og så for at spare penge på mascaraen, da jeg hellere vil bruge dem på fx. en fin pudder). Har I noget make-up I kan anbefale? ♥