Beautytip | Den perfekte lyserøde læbestift

Hej piger. Så er det endelig tid til en anmeldelse her på bloggen, da det jo er ved at være et stykke tid siden sidst. Denne gang vil jeg anmelde en læbestift fra Medina by Gosh der hedder 001 PINK MELON. Jeg startede med at ville finde den perfekte læbestift til både hverdag og fest, så derfor skulle den ikke være meget iøjnefaldende, og der synes jeg rigtig godt om denne farve. Den giver læberne en rigtig lækker lyserød farve, uden at virke for meget. Den er meget neutral i det, og giver et feminint udtryk, så man kan skrue op for øjenmakeuppen til fx. fest.

Selve læbestiften er rigtig nem at påføre, og den sidder på! Jeg har haft den på til hverdag, og der synes jeg den holder rigtig godt, og der har været et par stykker af mine veninder, som også har givet et kompliment med på vejen. Jeg købte den for 99,- og det synes jeg egentlig ikke er SÅ galt. Jeg synes virkelig farven er perfekt, og har ledt lææænge efter en babylyserød læbestift, uden at den er helt nude. Så den her er helt klart en keeper i min sminkepung. Jeg er ellers ikke stor fan af Gosh’s makeup, da jeg synes det holder dårligt, men denne her er super god. Den er også lækker her til sommer, hvor man ikke gider alt for meget makeup, så er denne rigtig sød bare at påføre til nogle neutrale øjne. Håber I kunne bruge min anmeldelse til noget, og kom endelig med kommentarer til andet I vil have anmeldt, fx. øjenskygger, mascara eller lign.