I think that she knows

Godeftermiddag alle ♥ Har I haft en god weekend? Jeg var i biografen i lørdags og så gyseren “Lights Out”, og jeg kan virkelig anbefale den, hvis I godt kan lide gysere! Hooold nu op, den var uhyggelig :D Hvis I ønsker det, laver jeg gerne et indlæg med de bedste (og mest skræmmende) gyserfilm, da jeg efterhånden har set mere end 100, tror jeg. Altså, det er virkelig, virkelig mange jeg har set, både sindssygt gode og virkelig dårlige.. Let me know <3

lyseroed-off-shoulder-topoff-shoulder-bluseover-skulderen-bluse-i-lyseroedlyseroed-top-over-skulderenoutfit-med-off-shoulder-bluseOff shoulder top: Gina Tricot | Jeans: Gina Tricot | Sneakers: Deichmann

Se også: Outfit med statement t-shirt og sneakers

Mine forældre rejste én uge på ferie til Bornholm i morges, så det betyder at jeg har huset for mig selv. Det bliver lidt underligt, når man nu er vant til at de er der, men det er også meget rart da det føles lidt ligesom at bo for sig selv igen. Nå, men I får lige dagens outfit som igen har et hint af lyserød! Toppen er et par uger gammel, og jeg er så vild med den. Det er min første rigtige off shoulder top, og jeg er vild med den trend. Hvad synes I om toppen og ikke mindst trenden? Kunne super godt tænke mig en off shoulder kjole også, men har haft lidt svært ved at finde den helt rigtige..

Jeg vil smutte igen, da jeg lige har et tøjskab som trænger til mega sortering og oprydning :D Vi snakkes i morgen ♥

signature