Forårs musthave | Billige lyse jeans

Hvor er det fantastisk at det er ved at blive varmere i vejret, og ikke mindst lysere om morgenen. Man får en helt anden energi, og det kunne jeg især mærke forleden, da jeg skulle op og træne kl. 6 og stod op 4.30. Det gør SÅ meget. Dog har jeg hørt at vejret denne weekend skulle byde på sne (???), men mon ikke det forsvinder hurtigt igen? Lige nu i skrivende stund er der i hvert fald solskin udenfor ♥

lyse jeans inspiration til forårFra venstre: her, her, her, her og her

Pga. at foråret snart er på vej, så har jeg fundet nogle super lækre jeans, som jeg er helt vild med og som gerne måtte ende i min garderobe. Det dyreste par koster 299,- så det synes jeg er sindssygt billigt for så flotte jeans. Jeg elsker lyse jeans om foråret/sommeren, og så en løs og let sommertop/skjorte samt et par sneakers eller loafers. Jeg glæder mig især til at bruge mine hvide sneakers når vejret bliver varmere, da jeg ved de vil se helt perfekte ud til jeans!

Nå, men Zara har især rigtig mange fine og ikke mindst billige jeans inde på deres hjemmeside, og alle overstående er derfra. Mit absolut favorit par og nogle som jeg tror jeg vil klikke hjem er nr. 2 fra højre! (hende med den grå t-shirt). De er simpelthen så perfekte på alle måder, og elsker at de har ankellængde. Jeg mangler også et par hvide jeans, og der synes jeg også at overstående er et godt bud! Har I nogle favoritter?

signature