Lykke er en tilstand og ikke en handling

I dag vil jeg skrive et lidt anderledes indlæg end der normalt er på bloggen, om noget jeg tit går og tænker på. Jeg ved ikke om det vil falde i god jord eller ej, men nu kommer det alligevel. Der er så meget som handler om at være lykkelig. Det er det vi alle håber på, hver dag. Hvis vi bare kunne være endnu mere lykkelige. Alle vil jo være det. Alle vil have et problemfrit liv. Men det vi tager fejl af er, at vi definerer lykke forkert. Lykke er ikke en handling. Er du en af dem som tænker “Hvis jeg bare får en kæreste, så bliver alt perfekt” – “Hvis jeg bare taber 5kg, så vil jeg have det godt” – “Hvis bare jeg får jobbet, så ordner alt sig”? – “Bare jeg får den bil”.
Det er ikke sådan det fungerer. Store dele af mit liv har jeg ventet på at lykken skal komme. På grund af noget som skal ske. Men lykke er en tilstand. En følelse, ikke en handling. Den kommer og går. Det er som når man er sulten, eller træt. Det er ikke varigt. Og jeg tror at hvis flere tænkte på det på dén måde, så ville man finde lykken oftere. Selvfølgelig hjælper det med job, kæreste, ny skole osv. Men man kan ikke sidde og vente på, at store ting i livet skal ske for at alt bliver godt. Det er hvad du selv gør det til. Det er hvad du selv vælger at sætte dig ind i. DET kaldes lykke. Alt det andet, ja.. Det er bare en bonus. Så glæd dig over de små ting i hverdagen i stedet. At du sov godt, at der er sol på himlen. Sæt pris på de små ting du glemmer i hverdagen, så skal jeg love dig for at en følelse af lykke vil komme til sidst. Uden at du behøver vente :-)
stefanie om at være lykkelig
Billeder fra lykkelige øjeblikke som er blevet fanget på kamera: Student, min kæreste fra da vi begyndte at komme sammen og da min ene storesøster kom hjem fra afghanistan efter et halvt år