Love and happiness

Godmorgen sødeste piger ♥ Havde sådan en hyggelig aften igår med pigerne. Vi fik rigtig snakket igennem, spist lækkert mad og set film. Der er virkelig intet bedre end sådan en pigeaften engang imellem og jeg kan mærke det var lige hvad jeg trængte til <3

Disse to fine pyntepuder har jeg købt i Daells bolighus, og faldt med det samme for teksten og den fine farve :-) Kører et beige/hvidt tema på sengen, så de var helt perfekte. Elsker når der er mange pyntepuder på sengen og det er det jeg prøver at få nu. Fleeeeeere :D Nu vil jeg smutte til tidlig træning, for her senere holder vores udlejer åbent hus i vores lejlighed fordi den skal sælges. Suk. Det skal bare overståes :-) Ha’ en skøn søndag ♥ OG HUSK: det er mors dag i dag, så forkæl og glæd jeres mor med noget lækkert <3