Look for inspiration everywhere

Hej sødeste piger. Jeg er i fuld gang med at sortere i alle mine skønheds- og makeup produkter, så jeg har ret travlt allerede fra morgenstunden. Efterhånden er jeg blevet rigtig glad for ELF’s makeup, og foretrækker det helt klart frem for andet, så tænkte at jeg måtte sortere i gammelt makeup osv., og gøre plads til det nye :-) Det tager sin tid, men det er helt klart det værd! Så kan jeg også få et bedre overblik over hvad det er jeg egentlig har, og ikke købe en masse unødvendigt.

 

Med inspiration fra min skønne mor, så fik jeg købt 2 af disse kurve i Netto til ca. 40kr per styk. Min mor havde købt 1 og sagde hun ville bruge det til sin makeup, og så synes jeg det var en fantastisk idé og derfor var jeg nødt til det også. Min mor inspirerer mig på SÅ mange områder! Kurvene er oprindeligt til bestik, men er så fine til makeup, synes jeg. Blev nødt til at købe 2 pga. min store obsession med ELF ♥ Hihi. Hvad synes I om det, er det ikke blevet fint? Hvordan opbevarer I jeres makeup? (Og ja, min ELF’s samling er vokset en del her på det sidste med alle de fantastiske tilbud! What’s a girl gotta do?)

Enten senere i dag eller i morgen, kommer mine yndlings sommer items fra min garderobe :-) <3 Skal nok også komme med nogle anmeldelser på noget af alt mit nye makeup og i morgen lancerer jeg en fantastisk giveaway. Der er god grund til at holde øje med bloggen og min facebookside. Ha’ en skøn lørdag, piger. ♥