Lækre Nettokøb til boligen (ja, du læste rigtigt)

Godmorgen piger. Håber I nyder påskedagene – vejret kan man i hvert fald ikke klage over. Om ca. 2 timers tid, skal jeg ned og kigge på 5 ugers Ragdollkillinger (som jer der følger mig på instagram allerede har set). Jeg glæder mig så meget! Har ledt efter Ragdolls i såå lang tid og hver gang jeg finder nogen, er de enten solgt eller reserveret. De her bor kun ca. 10min. fra mig i bil, så det er dejligt. Jeg har længe overvejet en kat, og efter jeg har læst om Ragdolls og deres temperament mm. så er jeg solgt. Kryds fingre ♥

Da jeg var nede i Netto igår for at købe jordbær, faldt jeg over disse rigtig fine ting. Kopperne er et stykke tid siden jeg har købt dem, men så at de stadig har dem. Men glassene med tekst er netop kommet frem, samt flasken. Synes det er super fine og hyggelige ting, og flasken har jeg tænkt mig at bruge til smoothies, så man hurtigt kan snuppe et glas (LCHF- selvfølgelig). Og glassene med tekst kan man jo både bruge til blomster, lys eller fylde dem med noget godt. Hvad synes I om tingene?