De mest perfekte blonde bh’er med pailletter

Godaften piger! Undskyld manglende blogging igår, men har følt mig lidt syg her siden i søndags. Er stadig ikke helt på banen, men vil prøve at tage mig lidt sammen med billeder :-) I weeekenden skal jeg forresten hjem til mine elskede forældre og deres hundehvalp Freja, så der regner jeg også med at tage en masse billeder i deres skønne omgivelser <3 Det er så dejligt at komme på weekend derhjemme.

I dag vil jeg vise jer disse skønne blonde bh’er fra Gina Tricot. Købte dem for ca. en uge siden på udsalg, hvor der stod de var sat ned til 49,95,- men da jeg skulle betale kostede de kun 19,- Virkelig verdens bedste kup :D Og så er de jo så fine til en oversize top der går ned i siden eller en top med dyb ryg, så man kan se de fine palietter. Jeg ledte jo efter sådan nogle bh’er tidligere så var heldig de havde dem. Hvad synes I? Er de ikke bare skønne? <3