Live by the sund and love by the moon

Godmorgen piger Så er det lørdag og denne lørdag skal ikke tilbringes med særlig meget, andet end at forberede en masse fine indlæg til jer. Er i fuld gang med billeder af mine nyeste køb og ellers har jeg tænkt mig at der kommer outfitbilleder også i løbet af weekenden :-) Måske med mine nye sneakers? Er alene hjemme i aften, så der står den bare på selvforkælelse med tøsefilm, ansigtsmaske og dyner i stuen. Sådan nogle aftener kan være så skønne og tiltrængt engang imellem :-)

En af mine nye køb er bl.a. denne flotte bluse fra Creme Fraiche. Jeg er helt vild med den sarte beige farve og de fine detaljer i form af palietter og chiffon ærmer, som gør den så feminin at se på. Den kommer til at blive brugt flittigt når vejret bliver en smule varmere :-) Der kommer flere køb i løbet af de kommende dage, så husk at følge med <3 Håber I alle får en god lørdag, søde piger! Forresten, hvis der er noget specielt I godt kunne tænke jer at se på bloggen, så kommenter gerne i kommentarfeltet, eller på min facebookside her <3