Life won’t sparkle unless you do

Fluffy cardigan, ca. 94 kr inkl fragt

Godeftermiddag søde piger ♥ Sikke et trist vejr det er i dag, men humøret er højt, da det jo er søndag. Igår havde jeg min cheatday, hvor det blev til lidt bland-selv-slik og filmhygge – der er viiiirkelig ikke noget bedre end bland-selv-slik. Det er super rart at have én dag om ugen, hvor man kan spise noget ekstra godt, og det er en super god måde at holde motivationen oppe på :-)

I dag vil jeg vise jer denne skønne cardigan, som jeg har købt på eBay. Jeg faldt for det fluffy look, og de store palietter, og synes den er rigtig fin. Farven er rosa, og jeg har tænkt mig at bruge den til fest mm., i stedet for en blazer eller cardigan. I hvert fald her til sommer, da jeg jo kan bruge den frit når vejret bliver lidt koldere. Den kostede mig 113,- inkl porto på eBay, og det er lidt dyrere end jeg er vant til, men kvaliteten er rigtig god, så det er pengene værd :-) Det er jo overhovedet heller ikke dyrt, men det er jo eBay. Min er i farven “apricot”. Hvad synes I om den? ♥ Link er under billede, som altid.