Let’s stay in this coziness forever

Godaften søde læsere. Her til aften vil jeg inspirere jer lidt med nogle billeder, som er taget hjemme hos mine forældre, og som jeg faktisk netop også har blogget om på jegelskermode. (link – til jer der endnu ikke har læst det, så er jeg blevet redaktør derinde for kategorien “Bolig & Livsstil”). Jeg føler mig utrolig inspireret af min mors indretning og jeg kan tage så mange billeder hver gang jeg er derhjemme, og bagefter sidde længe og kigge på dem, og blive inspireret til indretning i min egen lejlighed. B.l.a. dette fine sølvfad, som er fyldt med lækre ting. Og det smarte er, at man kan byttte tingene ud til fx. jul, påske eller andet. SÅ fint og feminint, og min mor har lovet mig at lave et fint fad, så snart jeg får købt mig et. Indtil videre har jeg købt nogle lækre kugler, som kan præge det. Og så er mit spørgsmål: Ved I hvor man kan købe fine sølvfade? ♥ I morgen kommer der nyt outfitindlæg, så husk at kigge forbi <3