Jeg tester | LCHF på 14 dage

Hej piger. Ja, LCHF er nok noget I er stødt på eller har set en del steder, hvis I går op i sund livsstil osv. Og jeg er blevet fanget. Jeg elsker at eksperimentere med forskellige livsstile/kure/detox på egen krop, da jeg er meget nysgerrig omkring hvilket påvirkning det har på min krop, og her tænker jeg mæthed, vægttab, energiniveau mm. Så derfor har jeg købt bogen “LCHF på 14 dage” og er nu klar til at springe ud i denne omtalte måde at leve på i 14 dage. Jeg springer ud i det sammen med min veninde Christina, så det bliver rart at have en at sammenligne resultater med, samt at det bare mentalt er rart at være igennem det samme som en anden. På den måde kan man bedre holde det ud, hvis det nu bliver svært, hvilket jeg er sikker på det bliver lidt. Jeg ved der er mange delte meninger om denne livsstil, men jeg ved at bl.a. Fotballfrue (kendt norsk blogger) og hendes mand lever af dette, og det ser ud til at fungere super godt for dem, og de er begge meget aktive.

LCHF betyder “Low Carb High Fat”, altså lavt kulhydrat indtag og højt fedtindtag (det gode fedt, selvfølgelig). Kort fortalt spiser man ren og naturlig kost med grøntsager, kød af god kvalitet og naturligt fedt. Bogen som jeg har købt, skulle give en god introduktion til denne livsstil, og man skulle bl.a. forbrænde mere fedt, da ens sukkerdepoter er tomme, og kroppen derfor begynder at tage energien fra fedtet. Derfor er den også skræddersyet til netop 14 dage, og der er taget forbehold for madpakke, sådan at man laver dobbeltportion af hvert aftenmåltid dagen før. Smart :-) Det sværeste bliver dog at undvære frugt, brød og mælkeprodukter. Jeg lider tit af lavt energiniveau/oppustethed, så jeg er spændt på, hvordan min krop reagerer på LCHF. Der er masser af piskefløde, bacon og smør indblandet, så det har jeg det lidt underligt med, da det er hvad man har læst, at man altid skal holde igen med. Men man må jo stole på det :D

Håber I vil følge med, og jeg vil med glæde opdatere løbende, samt lave en samlet afrunding af “forløbet” når jeg er færdig, hvis dette er noget I ønsker? :-) Om ikke andet, så begynder jeg uanset hvad på mandag :-) Jeg vil veje mig, samt tage mål med målebånd, så jeg er ret spændt!