Instalately | November 2013

Godaften piger. Så er det endelig blevet fredag, og jeg ser frem til en rigtig hyggelig weekend. I morgen kommer min mor og mine forældres lille vuf, Freja, forbi, da min mor skal hjælpe mig med lejligheden. Lige pt. synes jeg, at det er sådan et overskueligt projekt, så min elskede mor har lovet, at komme ind og hjælpe mig ♥ Og så tage min yndlings Freja med også! Om eftermiddagen skal jeg syne vores gamle lejlighed, og så er den forhåbentlig ude af verden, så jeg kan have fuldt fokus på min nye. Søndag står den nok på hyggedag <3 Nedenfor kan I se lidt billeder, fra den seneste tid på min instagram:

Der er bl.a. lidt billeder fra lejligheden, lidt selfies (det skal man jo have på instagram!), og lidt andet hyggeligt. Hvis I vil følge mig derinde, hedder jeg “stylebystefaniedk”. Det kunne i hvert fald være hyggeligt og følger gerne tilbage :-) Jeg ligger også lidt videoer op, hvor jeg synger, så det kan I også høre engang imellem. Håber I får en fantastisk fredag ♥ I morgen kommer der nyt indlæg, med de fedeste træningstights! Kan ikke vente med at vise jer <3 Derudover skal jeg også have lavet en ønskeseddel, men er så blank for idéer. Hvad ønsker I jer? <3

Hvad vil I gerne se på bloggen denne weekend?