Lace top with gorgeous details

Godeftermiddag piger Håber I har haft en dejlig dag indtil videre. Har netop fået på plads, at jeg skal holde weekend hos mine forældre denne weekend, og det ser jeg virkelig frem til. Selv om jeg næsten lige har været derhjemme, så er det bare så rart at komme hjem i vanlige omgivelser og hygge. Har tænkt mig at tage en masse fine billeder (som jeg plejer) og det kan I godt glæde jer til :-) Har bl.a. netop fået nye bukser fra Buch mm. og det kommer der billeder af i weekenden. Forresten synes jeg I skal tjekke min facebookside ud, da jeg har lavet en mappe med de fineste inspirationsbilleder, som jeg løbende vil opdatere!

I dag skal I se en af de fine toppe som jeg købte for en uge siden i H&M. Jeg faldt med det samme for den sarte ferskenfarve, som kommer til at se så flot ud når huden er blevet lidt solbrun. Blonderne foran gør den også super sød og så har den en meget unik ryg der er åben. Alt i alt, den perfekte søde sommertop. Det er ikke forfærdelig tit jeg køber tøj i H&M, men nogle gange kan de overraske positivt med et par enkelte treasures. Hvad synes I om den? I skal forresten følge med i morgen, da jeg har skrevet et personligt indlæg om at flytte :-) Håber I vil læse med!