Blondetop med et hint af guld

Godmorgen piger. SÅ er jeg snart på vej til Lyngby sammen med min veninde Juline, og jeg glæder mig så meget til en hyggedag shoppedag sammen med hende. Kl. 17 står den på tøsemiddag med 3 af mine skønne piger. Igår var jeg i Ikea og hente et skab og det blev skam også samlet igår (med lidt hjælp selvfølgelig), så nu er soveværelset 1 skridt tættere på at blive færdig. I løbet af næste uge kommer mine forældre forbi, og sætter de sidste ting op. Og så mangler jeg også lige et tæppe. Skal nok vise jer det hele når det er færdigt <3


Blusen på billedet er endnu et fint køb fra New Yorker. Jeg faldt med det samme for det fine blondemønster og de små guldtråde som er imellem. Den vil være så fin til sommer over en anden top og så et par shorts og sandaler. Jeg er vild med at den er så enkelt, og så alligevel lidt fin. Fik jo købt en del toppe i New Yorker og resten af toppene kommer på bloggen løbende i den kommende uge. Jeg skyder forresten snart en giveaway i gang, hvor man kan vinde en super fin paliettop (vælg selv ud af 5 farver) fra ivory. I kan bl.a. se toppen i dette indlæg. Så husk at følge med <3 Ha’ en skøn solskinsdag, søde piger.