Let’s make a statement

Jeg er ked af, at jeg ikke har haft så meget tid til bloggen her på det sidste. Jeg er netop startet i praktik for en uges tid siden, og det er svært at gå fra at være i skole 4 timer om dagen normalt, til en fuldtidspraktik. Jeg har heller ikke helt kunne finde ud af hvordan min træning skal passe ind, men det kommer forhåbentlig hen af vejen. Jeg prøvede dog at stå op kl. 4.30 i dag, så jeg kunne stå i fitness kl. 5.30, og det lykkedes endelig efter mange dages forsøg. Ved at træne før praktik har jeg nemlig mere tid til bloggen når jeg kommer hjem, end jeg skal hjem og træne først og arbejde med bloggen efterfølgende. Det hele handler i bund og grund bare om planlægning.

Sort kjole med statement tekstStatement kjole med teksten im jealous of me too Kjole med statement fra H&M Kjole: H&M | Sko: New Yorker | Solbriller: Accessorize

Fra i dag vil jeg dog prøve at planlægge bedre, og derfor vil jeg starte ugen ud med et nyt køb! Jeg var i H&M i weekenden for at købe en basistop, men måtte selvfølgelig lige kigge forbi deres udsalg. Der fandt jeg overstående item, som jeg bare måtte have med hjem: en kjole med statement! Jeg elsker statements på tøj, og derfor er jeg ellevild med kjolen, hvor der står “I’m jealous of me too”. Jeg mangler også en del kjoler til hverdag, og der købte jeg en anden kjole, som jeg glæder mig til at vise jer også. Hvad synes I om statement kjolen?

Der vil snarest komme indlæg med de andre ting jeg købte også, og derudover vil der komme en giveaway snart! Den kan I godt glæde jer til, da den er fyldt med en masse gode sager, som jeg ved I vil elske ♥ I kan se flere af mine outfits her.

signature