Keep calm and wear high heels

Godmorgen sødeste piger. Endnu en sygedag til mig, men kan mærke at det er ved at blive godt igen :-) Har stadig lidt feber og hovedpine, men det regner jeg med bliver bedre efter lidt søvn i dag, og lidt mere hvile. Satser stærkt på det er væk her til eftermiddag, da jeg gerne vil ned og træne :-)

I dag vil jeg tipse lidt om højhælede sko. Jeg er personligt helt vild med højhælede sko, også selv om jeg kun bruger dem til fest eller andre begivenheder. Hvis man har de rigtige, kan de redde og pifte et helt outfit op. Høje sko giver samtidig en god holdning og man udstråler femininitet og selvsikkerhed. Selv har jeg faktisk fundet en del på Trendsales og der er jo alle former for høje hæle og i alle prisklasser: om man så ønsker designersko, eller bare leder efter et par støvler med hæl. Her til sommer synes jeg især det er fint, med et par sandaler med en lille hæl, gerne lidt chunky, og så selvfølgelig høje stilletter til de varme sommeraftener. I kan tjekke udvalget på Trendsales, og jeg er sikker på der er noget til præcis dig :-) Har I været heldige at finde fine hæle på Trendsales? ♥ Følg med på bloggen senere, da jeg kommer med en anmeldelse på nogle mascara fra Ace of Face :-)

Skrevet i samarbejde med Trendsales