Se min(e) kjole(r)

Hej dejlige piger! Så blev der sovet lidt længere i dag, men er du gal det var en hyggelig aften. Vi var 7 fra min helt gamle folkeskole, som alle havde været samlet siden børnehaveklassen, men splittede i 4. klasse. Vi startede på Jensens Bøfhus, hvor jeg fik noget virkelig lækkert kylling med grøntsager, kartofler og deres favoritsovs! Der sad vi længe og snakkede om gamle dage og bare hyggede os. Aftenen endte med en tur i byen og det var bare så skønt at se alle igen ♥

Men nu skal I ikke snydes for at se mine nye Asos kjoler. Der var jo 3, men den 3. skal sendes tilbage, da den er lidt for stor. Beholder dog de to sidste skønheder og jeg er såååå forelsket i dem begge to. Den ene er meget prinsessekjole og bare så yndig og sød! Endnu sødere i virkeligheden med sin lyserøde farver og palietter i tylskørtet. Den anden er også så feminin og flot med dens palietskørt og den sarte chiffon overdel. Jeg kan ikke vente til jeg skal ud og bruge dem. Det fine ved begge kjoler er, at de begge har en stram overdel og så et luftigt skørt, hvilket gør dem så feminine! Hvad synes I, piger? <3