Just like a butterfly

Godaften sødeste piger. Et lidt sent indlæg i forhold til hvad jeg havde planlagt, men har været i Bilka i dag og handle lidt ind, og da vi så kom hjem, så kom mine forældre og min ene storesøster forbi til kaffe og kage – lidt spontant! Min søster havde sin nye hundehvalp med og den var så sød! Rigtig hyggelig og spontan omgang. Forresten vil jeg lige sige tak til alle jer søde piger, der skriver kommentarer til mine indlæg. Her på det seneste har de virkelig fået smilet frem på mig, og det giver mig bare så meget motivation og lyst til at fortsætte med bloggen. Så tusind tak ♥ Men I skal ikke snydes for billeder idag, så her er de som lovet:

Bluse – Ivory // Top – Rosemunde // Shorts – Buch Copenhagen // Støvler – ukendt

Der var kun tid til at tage billeder af denne ene bluse, fordi lyset hurtigt forsvandt, men så har I jo en masse andre indlæg til gode <3 Blusen er fra Ivory og den er bare så lækker! Den er købt med efterår i tankerne, og vil være perfekt sammen med støvler og shorts her til sensommeren også. Er vild med detaljen foran med sommerfuglen og palietter, og også de hæklede detaljer langs ærmerne. Lige nu er den faktisk på udsalg derinde til kun 119,60 kr, så synes I skal smutte hurtigt forbi, hvis I også synes I går og mangler sådan en butterfly shirt i jeres efterårsgarderobe ♥ Generelt er jeg rigtig vild med dette outfit, og synes det er meget boheme, og især med en lille fjer i håret ;-) Hvad synes I om billederne, piger? Vi skrives i morgen <3