Jegelskermode | Jeg er blevet redaktør..

Godaften skønne piger! Først vil jeg lige takke jer for at følge min blog, da det betyder virkelig så utrolig meget for mig, at der er nogle der vil sidde bag en skærm og klikke sig ind på min blog, for at se hvad jeg poster ♥ I er GULD værd og hvis der er noget I synes mangler på bloggen, eller som I gerne vil se mere af, så er I mere end velkommen til at lægge en kommentar og jeg skal så vidt prøve at lave det indlæg I ønsker :-)

Jeg har haft rigtig travlt den sidste uge og især her igår, da jeg er blevet redaktør på www.jegelskermode.dk i deres Bolig & Livsstils-kategori. Det er en kæmpe stor mulighed for mig, til at udvikle mig, have et stort ansvar, samt blive en bedre skribent. Det hele startede op igår, og der kommer mindst et indlæg om dagen i kategorien. Jeg glæder mig til at dele min bolig- og livsstil inspiration derinde, sammen med mine søde medskribenter. Indtil videre kan I se mit introduktionsindlæg lige her. Derudover glæder jeg mig til alle de nye ting det medbringer, da det hele er super spændende og nyt.

Jeg har pt. 2 inspirerende og søde skribenter i mit lille team og jeg står og mangler 1 mere. Så hvis netop DU er frisk på at være med i vores lille team, samt er kreativ til at tage gode billeder, lave kollager i photoshop mm., så send mig endelig en email på stefaniehenriksen@hotmail.com. Den person jeg søger, skal gerne have en bred viden inden for livsstil og gerne have en masse idéer i hovedet, samt kunne skrive boligindlæg også. Man skal ca. lave 1-2 indlæg om ugen, og det hele planlægges på forhånd, så man altid ved hvordan den kommende uge ser ud ♥

Så lige en lille update med, hvorfor jeg har så travlt og måske ikke får lavet alle de indlæg jeg lige har planer om. Dog skal jeg bare ind i en god rytme, og så skal det hele nok komme naturligt. Jeg planlægger en video om mit hår i weekenden, da en del har efterspurgt det. Jeg er dog stadig lidt ny med video, så jeg håber I vil tage godt imod den, og jeg regner med måske at lægge den ud på min facebookside :-) Håber I vil like og følge med derinde også ♥