Udsalg på H&M Home: Fine ting til boligen

Her til aften har jeg siddet og kigget rundt på forskellige hjemmesider, for at se hvad der er på udsalg. Jeg har bl.a. kigget rundt på en del sider med boligtilbehør, og det er egentlig lidt fjollet da jeg stadig står og leder efter lejlighed, og dermed fortsat bor hos mine forældre. For hvad nytter det at finde en masse pyntesager NU, når jeg ikke ved hvordan de vil passe ind i min kommende lejlighed? Om ikke andet kan jeg vel godt drømme mig lidt væk – jeg har fundet mine udsalgsfavoritter på H&M Home som I ser overfor. De har rigtig mange nedsatte juleting til hjemmet, og jeg synes at overstående jeg har fundet passer meget godt ind i et hvert hjem året rundt. Jeg er især vild med den flotte glaskande med stjerner, samt metaldåsen med en stjerne på.

Læs også: 4 kreative DIY projekter til hjemmet

Udover at have fundet lidt fine udsalgsvarer på H&M Home, så har jeg også fundet nogle lækre boligting fra deres almindelig afdeling, dvs. ting der ikke er på udsalg. Nu er det ikke fordi at H&M Home er dyr, og derfor vil der også være plads i budgettet til ting der ikke er på udsalg. Jeg er vild med deres ting og jeg har efterhånden løbende blogget om deres fine pynteting og boligtilbehør. Jeg er især vild med sart rosa for tiden, og det kan man vist også tydeligt fornemme på overstående kollage – jamen den er så fin dén farve! (pssst, se lige det cool tæppe med verdenskort!)

Læs også: Nyheder fra H&M Home

Med hensyn til min boligsituation, så skal jeg faktisk ud og se på en lejlighed imorgen, som jeg har fået tilbudt gennem det boligselskab jeg er skrevet op hos. Den er liiiiidt i den dyre ende, men jeg tager ud og ser den med henblik på at få en roomie indover, da jeg aldrig ville kunne få råd til den selv. Den koster omkring 8300 kr. pr. måned som er eksklusiv el og internet, og det er en 2’er på ca. 83 kvm. Bliver spændende og se om den er delevenlig – vigtigst af alt, så må man have kat. Kryds fingre ♥