It’s spring and look what’s blooming

Hej piger. Så er første dag på LCHF snart overstået, og jeg må ærligt indrømme, at det har været underligt at spise så “fedt” uden at have dårlig samvittighed. Mit energiniveau har været godt og det er jo også kun den første dag. Jeg har ikke været sulten mellem måltiderne (som de også skrev, da mætheden holder længere), så det har været ret overraskende, da jeg altid spiser mellemmåltider. Jeg har også været nede og træne ben/balder sammen med min veninde, og der var energien også fin. I morgen skal jeg direkte videre på mit nyt arbejde, som er i Nystrup & Øskov i Rødovre Centrum! Er såå spændt og glad for jeg blev tilbudt jobbet, som aften/weekend-pige.

Nå, nu til dagens indlæg, som skal I kan se skal omhandle lidt billeder hjemme fra mine forældres smukke hjem. Jer der følger mig fast VED, at jeg elsker at komme hjem til mine forældre, og at min mor har den mest fantastiske indretningsstil, i mine øjne. Hun inspirerer mig så meget, og hver gang er der noget nyt i hjemmet, når jeg kommer derhjem. Selv om der er mange ting i deres hjem, så er hver ting unik, og der er tænkt over hvorfor netop dén skal være der. Jeg elsker det. Denne gang var der et nyt “fuglebur” med små blomsterløg!!!! Årh, jeg er forelsket! Prøver at lokke min mor til at købe en til mig også, for det er da godt nok sødt. Det er SÅ forårsagtigt, og så var der også tulipaner med ferskengrene. Så fint altså. Hvad synes I om billederne? ♥