Lækre lys fra Lene Bjerre

Godaften piger. Puha, de sidste to dage på arbejdet har været såååå lange og hårde, da vi har haft noget sygdom og så er der bare pres på hele dagen. Træningen har derfor også måtte vente, men i morgen skal jeg på træningsdate sammen med min virkelig savnede veninde Christy, og det bliver virkelig hyggeligt. Vi har meldt os til Retromix i Fitness World, så det skal nok blive sjovt – det har jeg aldrig prøvet før, men det er vist noget med dans, og der er jo ikke noget bedre, når humøret skal i top og sveden skal på panden ;-)

For en uges tid siden købte jeg disse 5 virkelig fine lys i Bahne, da de var sat ned til mellem 8-10 kr pr. styk. De passer perfekt hjemme i min stue, da min vægfarve også er støvet lilla, så det er jo super fint, at det går igen. Jeg er vild med Lene Bjerre lys, da de alle har sådan et sødt bånd rundt om sig, og jeg ejer faktisk allerede nogle store hvide i forvejen, som jeg har fået til min fødselsdag for et år siden. Man nænner næsten ikke at bruge dem :D Er de ikke fine? Opdateringen i morgen bliver nok lidt tavs, men må lige se, om jeg kan nå at kigge forbi bloggen. Ha’ en hyggelig aften ♥