Opskrift: Nem og sund iskaffe med proteinpulver

hjemmetlavet-sund-iskaffe

Godeftermiddag piger. Skøn solskinsvejr – jeg har arbejdet hjemmefra idag, så har brugt morgenen og den sene eftermiddag på arbejde, og så har jeg solet lidt imellem. Det har været så lækkert, men også rigtig varmt! Jeg plejer som regel at få kaffe om eftermiddagen, men denne gang tænkte jeg at kaste mig ud i en iskaffe med proteinpulver – både for mere protein og for at køle mig selv lidt ned, og det var en succes.

opskrift-iskaffesund-og-nem-iskaffe

Her får I opskriften til 1 glas iskaffe:
2-3 isterninger
1-2 tsk instant kaffe
5-10 g proteinpulver m. vanilje
Skummetmælk
Lidt vand
Lidt sødemiddel

Blend det hele sammen og vupti, så har du en lækker iskaffe med proteinpulver. Skal I prøve? Den er som sagt lavet lidt på slum, så derfor har jeg ikke præcise anvisninger på mælk og vand, så prøv jer frem ♥ Lav eventuelt en stor kande iskaffe og stil det på køl – det kan anbefales, så man bare kan gå og tage af det. Det smager præcist som en iskaffe fra Starbucks! Jeg kan i hvert fald ikke smage forskel! Imorgen vil der komme et outfitindlæg med en ny kjole, og den er super sød! Stay tuned <3

signature