Boliginspiration | Det hele er i detaljerne

Godmorgen piger! Early bird for mig idag. Skal pakke en lille taske til turen hjem til mine forældre, og glæder mig rigtig meget. Jer der følger min blog ved jo, at jeg eeeelsker at være på besøg hos dem, og også er det ret ofte. Der er bare ikke noget som at komme “hjem” og hygge sammen med dem. Ih, det er bare det bedste. Og så kan jeg også tage bedre billeder hos dem, da der er så mange fine omgivelser i deres smukke hjem.

indretnings inspiration til stuen når den skal være minimalistisk

Synes det var længe siden I havde fået et indlæg om interiør, så derfor synes jeg det ville være på sin plads i dag. Jeg er faktisk i fuld gang med at lede efter ANDEL, da jeg så gerne vil have mit eget nu, og ikke længere gider at leje lejlighed. Jeg vil have en lejlighed jeg kan lave om på, og male eller tapesere en væg mm. hvis det er det jeg vil, og når man lejer, kan mulighederne godt være meget begrænsede på det område. Så jeg har samlet lidt inspiration til detaljer man kan have på sit værelse eller lejlighed. Når alt kommer til alt, er det jo de små detaljer som gør det hele. Fx. et skind på gulvet eller over sofalænet, mange flotte puder i sofaen, en stor speciel lampe i loftet eller rå træfarver sammen med det sarte hvide (billederne). Håber I føler jer ligeså inspirerede som jeg! Kan slet ikke vente til jeg finder en lejlighed ♥ Har allerede fundet tapet og andet som der skal være. Nu mangler jeg bare lejligheden! Vi skrives senere <3