Instalately | December 2013

Jeg har lavet en super lækker og sund udgave af risalamande ♥ Den lækreste morgenmad med æggehvider, blandet med kanel og skyr (skriv hvis I ønsker opskrift på noget) ♥ Endnu en lækker omgang morgenmad. Min appetit er ikke så stor, nu når jeg er syg, så frugt er lækkert.

Jeg har luftet mine tanker omkring at få en lille kattekilling, når jeg er kommet på plads i lejligheden. ♥ Jeg har pjattet herhjemme og prøvet at smile lidt. Det ER jo snart jul! ♥ Jeg har slappet rigtig meget af med feber og prøvet at putte mig i sengen.

Jeg har ryddet en smule op i mit tøjskab. Det skal der jo til, og nu når jeg har tiden, er det bare om at komme i gang ♥ Jeg har mødtes med min søde gamle veninde fra folkeskolen og havde en virkelig skøn dinnerdate. ♥ I love being a girl.

Jeg har været hjemme hos mine forældre for en uges tid siden, og se min mors smukke julepyntning. Jeg bliver inspireret år efter år ♥ Det resulterede også i et glædeligt gensyn med min elskede Freja. I kan finde en sød video af dette på min instagram også ♥  Man kan ligeså godt være syg med stil, så jeg har hygget i min oversize Støt Brysterne t-shirt.