Instalately | April 2013

Godmorgen piger. Så har jeg planlagt dette indlæg til jer, da jeg sidder på arbejdet nu og knokler. Hihi. Jeg tænker det er noget jeg vil begynde lidt på i ny og næ, med en instagram update, så dem af jer der ikke har instagram eller lignende, kan få et lille indblik i de ting jeg går og laver, som ikke kommer på bloggen. Hvis I vil følge mig hedder jeg stylebystefanie derinde. I er velkomne til at følge mig <3

1. Var til påskefrokost hos mine forældre for ca. 2 uger siden, og selvfølgelig skulle der lige tages en gul top på. Det er faktisk den eneste jeg har i gul. Den er så sød og uden stropper! 2. Et super fint påskestemningsbillede, som jeg har fundet på Gina Tricots instagram. MÅTTE reposte det. 3. Prøverummet i H&M – blonder på blonder <3 4. Nye fjerøreringe fra eBay, som ikke er kommet på bloggen. Poster nogle gange nye ting på instagram, da det ikke er alt som jeg finder relevant for bloggen. 5. Min sunde og nemme morgenmad. Simpel og lækker: rosiner, melon, gulerødder og mandler. 6. Snakepants all day! Mine yndlings lige pt. 7. Mit hår efter mine extensions er taget ud. Føler mig skaldet! Skal have nye i om et par mdr. igen <3 8. En lidt kedelig frokost på arbejdet – men er blevet virkelig afhængig af skyr med passionsfrugt. Nam. 9. Igår sammen med Christina. Gamle minder der genopleves med Matilde milkshakes.