Instalately | De sidste par uger


Jeg har været til min mors fødselsdag, som var super hyggeligt og vi fik lækre boller, kage og aftensmad. Der er ikke noget bedre end at komme hjem! Så har jeg snacket om eftermiddagen i en lækker blanding af skyr, lidt kakaopulver, hakkede nødder/rosiner, og frosne blåbær, for at tage sukkertrangen. Og så har jeg spist sund morgenmad, som I kan se til højre. Faktisk hele ugen :-)


Jeg har været på Femina Messe for et par uger siden, sammen med en af mine bedste veninder. Der fik jeg købt nogle fantastiske palietbukser med slangeprint og blev fristet til at købe Slip Slikket efter et foredrag med Lone Rasmussen, som har skrevet bogen. Jeg er kommet ind i en dårlig periode, så den gør mig godt, tror jeg. Skal snart i gang med 14 dages sukkerdetox, som jeg skal følge fra bogen. Jeg kan skrive om det, hvis det har interesse?


Jeg har nydt det smukke efterår, og de smukke farver, som fascinerer mig år efter år. Det har givet anledning til at bruge mit elskede Abafazi tørklæde med fjer og min fine pelsponcho fra Zanca Sonne. Jeg elsker at putte mig i lækkert tøj, og varme striktrøjer, når det er koldt udenfor ♥


Jeg er gået i “throwback” mode og har postet dette billede, som er fra da min yngste storesøster kom hjem fra Afghanistan. Det var en tårevældet og lykkelig dag og jeg glemmer aldrig de følelser, som jeg havde da hun var væk. Og så har jeg taget “post workout”-selfie en lørdag morgen, med behagelig Adidasbukser og oversize bluse, samt mine yndlings sutsko<3 Det er det bedste :-) Min bruger hedder “STYLEBYSTEFANIEDK” på instagram, og I er velkomne til at følge mig derinde. Hvad har I lavet her på det sidste? ♥