Instalately | September 2013


Godeftermiddag piger! Endnu et planlagt indlæg, og denne gang en lille instagram update, til jer der ikke følger mig derinde.Jeg hedder Stylebystefaniedk derinde, og I er velkomne til at følge med :-) Så vidt muligt har jeg også prøvet at opdatere jer lidt hernede fra Bulgarien, så der kan I måske se nogle billeder.

1. Jeg har taget morgenbilleder i spejlet før træning. Med morgenhår og leopardsutsko! 2. Jeg har taget min jakke i brug om morgenen, da det er ved at blive rigtig køligt. 3+4. Jeg har fokuseret på ekstra sund mad sidste uge, især op til ferien, og så er det bare en anden form for velvære. 5+6. Jeg har besøgt mine forældre, og blevet genforenet med denne lille fluffy hund, Freja. Hun er virkelig min lille skønne vuf ♥ 7. Jeg har været nede og træne i det nye center i Rødovre Centrum, som nu er blevet mit faste center fremover. 8. Jeg har postet et “progress-picture“, men er endnu ikke tæt på mit mål. Men det er vigtigt at have nogle billeder undervejs, så man kan se hvor langt man er kommet. 9. Jeg var til en Stepfit intro time og dette er resultatet! (ikke ligefrem intro!!!!) 10. Jeg har lavet en vlille video hvor jeg synger, da det er noget jeg elsker at gøre i min fritid.

Jeg glæder mig til at vise jer flere billeder når jeg kommer hjem igen I morgen kommer der en anmeldelse på bloggen, da det er torsdag.
Håber I vil kigge forbi <3