Inspiration til sund og nem frokost

Hej piger. Idag vil jeg skrive lidt om hvad jeg spiser til frokost, og eventuelt kunne inspirere nogle af jer til at spise sundere og gøre det nemt at spise sundt. Jeg steger ikke kylling dagen før eller koger ris til, da jeg godt kan lide en simpel, men sund frokost. For tiden er jeg rigtig glad for enten boller eller sandwiches, som jeg selv laver hjemme og med noget grønt ved siden af. I kan se hvad jeg plejer at spise herunder:

rugbroed-inspirationRUGBRØD: En all time favorite! Det er nemt og det er lækkert. Jeg bruger proteinrugbrød fra Kohberg, da jeg synes det smager godt, og så er jeg vild med det høje proteinindhold. Derudover udskifter jeg kødet med enten kartoffelspegepølse, kyllingepølser, hamburgerryg, tun, makrel – alt hvad der nu ikke indeholder for mange unødvendige tilsætningsstoffer og som har et højt proteinindhold, og et forholdsvist lavt kulhydratindhold. Enten laver jeg dem som almindelige rugbrødsmadder, hvor jeg så rister rugbrødet, men hvis jeg ikke er hjemme og er på farten, laver jeg det til en rugbrødssandwich :)

salat-inspiration-til-frokostSALATER: Endnu en super nem løsning, men hvis du skal have det med dig, så skal du sørge for at der fx. er et køleskab eller lign. på dit arbejde/skole etc. Jeg elsker salater, da jeg er vild med alt det man kan komme i og alle de 100 variationer man kan lave. Jeg sørger ALTID for, at der er en proteinkilde i form af kød eller skaldyr imellem. Her kan jeg godt lide kyllingepølser skåret ud (ja, det lyder mærkeligt, men det er goooodt) eller kylling fra dagen før, skinke mm. Ellers er jeg vild med lidt feta i og så ellers det grønt man kan lide. Lidt rosiner eller vindruer er også godt, og tilfredsstiller den søde tand!

sandwich-inspiration-til-frokostBOLLER: Ja, hvis ikke jeg bruger rugbrød, så bruger jeg boller – og her bruger jeg kun grovboller, altså intet hvidt brød. Ikke nok med at der ikke er særlig meget næring i det, men jeg bliver ikke mæt af det, og det smager ikke af noget særligt. Jeg elsker især Kohbergs proteinboller; igen pga. det høje proteinindhold. Ellers køber jeg lidt af hvert, og hvad der nu er på tilbud/sat ned pga. dato, for så fryser jeg det bare ned (man er vel på SU).

inspiration-til-frokostRESTER: Da jeg bor alene, og derfor laver mad til kun mig hver aften (når jeg selvfølgelig ikke har besøg), så laver jeg ofte lidt ekstra kød til dagen(e) efter. Det er nemt at bruge i en sandwich eller i en salat, og så er det bare lækkert. Eller hvis jeg fx. laver sunde minipizzaer (link) så laver jeg et par ekstra til dagen efter. Der er ikke noget bedre end rester, da det er lidt mere luksus og lækkert. Omelet er også rigtig lækkert, og især med laks, tomater og champignon!

Det var det! Jeg håber I kunne lide indlægget, og laver gerne flere af slagsen hvis I vil have det. Derudover vil jeg også snarest lave “My day in food”, altså hvad jeg fx. spiser på en hel dag. Tænker det kunne være meget sjovt at lave! Ha’ en skøn lørdag ♥ xoxo

signature