Spisestue inspiration | Hos mine forældre

spisestue-inspiration-riviera-maisoninspiration-til-spisestue stue-inspiration-nordisk-hjeminspiration-indretning-spisestue

Sikke et rod med min blog. Den er flyttet over på ny server, og har derfor ikke kunne få den til at fungere i et par dage, men nu er den endelig klar igen. Igår var jeg hjemme hos mine forældre sammen med min ene storesøster Malue, hvor vi fik god aftensmad og aftenhygge med lune hveder. Der er virkelig intet som at komme hjem, når man er flyttet hjemmefra <3

Jeg benyttede derfor lejligheden til, at tage nogle inspirationbilleder til bloggen fra mine forældres hjem. Jeg har taget en del, så vil dele dem ind i sektioner. Idag kan I se lidt af spisestue-sektionen. Jeg elsker min mors stil og hun er helt vild med bl.a. Riviera Maison, hvilket jeg også er. Jeg har dog bare ikke råd til at købe alle de smukke ting derfra, men måske en dag min mor vil af med noget, hehe. Er det ikke fint? Imorgen skal jeg hjælpe nogle venner med at flytte, så ved ikke om jeg når at blogge, men ellers skriver jeg til jer igen på søndag. Og så vil der kommer en super fin giveaway her på bloggen mandag, som jeg glæder mig til ♥ Ha’ en fantastisk fredag, søde piger!

signature