Beautiful intensions

FRIYAY! Endelig fredag – og det er så lækkert med weekend. Jeg brugte hele dagen igår hjemme hos mine forældre, og det var super skønt at komme “hjem” og hygge. Idag har jeg bare gjort lejlighed ren, ryddet op og lavet lidt om på soveværelset (det kan være der kommer billeder snart!) og bagt sund protein-gulerodskage med frosting. Hvis det er en succes, så kommer den på bloggen snarest – mine prøvesmagninger har i hvert fald tydet godt! ♥ Får også en ekstra dommer på besøg senere, som kan hjælpe med at afgøre det :D haha.

sommer-outfit-inspirationblondesko-new-yorkerblondesko-sommeroutfit-inspiration-modeblogShorts: Creme Fraiche | Top: H&M | Sko: New Yorker

Dagens outfit ser I her, og som lovet, får i mine blondesko at se in action. De er stadig mine absolut yndlngs sko! Dertil har jeg købt ny basistop i denne skønne blå farve, som jeg faktisk er helt vild med. Jeg må se at anskaffe mig nogle flere items i den farve, da jeg synes den er super smuk til blond hår. Kan I lide outfittet? Imorgen vil jeg komme med et inspirations-indlæg om, hvad man kan spise til frokost, hvis man gerne vil være sund og det skal være nemt. Jeg håber I vil kigge forbi <3

signature