Inspiration til skoletasker 2013

Godeftermiddag piger :-) Så er det sørme mandag igen, og det betyder at der er 5 arbejdsdage tilbage til jeg har 2 ugers ferie! Årh, det bliver så dejligt! Nu har jeg kigget rundt på en masse blogs i løbet af sommeren, og set fantastiske billeder af udlandsferier osv., så nu er det endelig snart min tur ♥ Denne uge skal jeg derfor kigge efter billige afbudsrejser, så det er lidt spændende og se om jeg finder noget, så vi kan komme afsted. Og ikke mindst: hvorhenne det bliver. Jeg skal nok opdatere jer løbende, også mht. aktiviteten på bloggen hvis jeg tager afsted :-)

Sort imitationslæder fra PiecesBrun imitationslæder taske fra PiecesSølv lædertaske fra Selected FemmeTaske med slangeprint fra Friis&Com

Shopper fra Selected FemmeShopper i leopard fra Selected FemmeGrå shopper i leopard fra Selected FemmeFlettet taske fra Urban

Nu når det er mandag, og mange af jer snart eller er startet i skole, tænkte jeg at komme med nogle fine eksempler på tasker, som man kan bruge som skoletaske. Det er selvfølgelig ikke alle, hvor man lige kan proppe en computer mm. ned, men der er i hvert fald nogle :-) Ellers har jeg fokuseret på fine farver og oversize, for oversize tasker er altså bare skønne! Det er i hvert fald det jeg foretrækker til skole, så man kan have bøger, evt. computer, makeuptaske mm. Vi er jo piger, så vi har brug for al den plads i vores taske, som vi kan få ♥ Personligt er jeg lidt forelsket i den grå shopper fra Selected Femme, men den flettede taske fra Urban er også SÅ lækker! Har I en favorit? Vil smutte til Bodyfit nu og så snakkes vi <3