Her vil jeg tilbringe min fredag aften

Hej søde læsere ♥ Weekend at last! Vi arbejder endnu en gang med projekt i skolen (som vi har brugt hele 2. semester på faktisk – hele tiden forskellige ting), så jeg trænger virkelig til weekend. Idag har bare været en hjemmedag fra skole, da vi kun har gruppearbejde, og vi har valgt at dele lidt småting ud mellem os. Jeg har derfor fået gjort min lejlighed rent, bagt sunde æble/kanel muffins og ryddet op. Det er så skønt at ha’ en ren lejlighed. Senere kommer en af mine venner forbi til aftensmad, og så skal der ellers bare hygges med film og sunde muffins ♥ Opskriften kommer snart på bloggen <3

STYLE-BY-STEFANIE-STUEstue-inspirationinspiration-style-by-stefanieinspiration-stue

NU når alt er så rydeligt og rent, ville jeg lige vise jer lidt billeder fra min stue, nemlig sofaområdet. I har jo set nogle før, men det er efterhånden ved at være et stykke tid siden. Der er siden hen også kommet en ekstra væg op (så det er en delevenlig 2’er, da jeg havde roomie i vinters), og den skal snart ned igen, så der kan komme mere luft. Det er heldigvis en væg der var sat op, med henblik på at være midlertidig, så den skulle ikke være noget problem. Jeg elsker min store og dejlige sofa ♥ Virkelig et af de bedste køb ever, og helt klart alle pengene værd! Nu vil jeg smutte ned og handle de sidste ting ind til aftensmad, og så må I alle ha’ en fantastisk solrig weekend! Vejret er så lækkert lige nu! Vi skrives.

signature