How to look stylish this autumn

inspiration til efterårs outfitsLook 1: Jakke fra H&MT-shirt fra H&M Leggings fra TopshopRygsæk fra H&MSneakers fra Nike
Look 2: Læderjakke fra H&MMohair sweater fra Gina TricotJeans fra H&MTaske fra H&MStøvler fra NLY shoes

Hej piger. I dag vil jeg vise jer disse fine efterårsoutfits, som jeg synes er sindsygt lækre. Jeg er lige kommet ind i en periode, hvor jeg elsker at sidde og lave kollager til inspiration, kender I det? Jeg er blevet fuldstændig forelsket i outfittet til venstre, som jeg har sammensat, og især jakken er virkelig fin. Den er sådan lidt oversize og har store ærmer, og det gør den bare rigtig lækker og også ret speciel. Selve outfittet er derfor ikke særlig iøjnefaldende, da jakken nærmest er the key item. Hertil er der et par skind leggins, som jeg nærmest også må eje til dette efterår. Det er sådan et lækkert items med et par sneakers, og så en tunika eller en stor strik.

Det andet outfit er lidt mere feminint, og jeg er vild med den sarte lyserøde farve. Jeg har fundet både sko og taske som har farven, så det matcher lidt. Det kan være rigtig fint engang imellem, men pas på med at overmatche :D Bukserne er også fine og jeg er vild med den blå farve. Skindjakken er også et must om efteråret, og denne fra H&M er så flot! Med en basisstrik under, så synes jeg dette outfit er rigtig fint også.

Har I en favorit?

signature