Inspiration til boligindretning fra IKEA

Hej søde piger. Er det ikke skønt at det igen er blevet lidt sommervejr i Danmark? Jeg skulle faktisk have været ude og rejse med min kæreste her til september, men grundet manglende arbejde har jeg ikke nået at kunne spare op, og ferien bliver derfor rykket til ubestemt tid. Det er super ærgerligt, men så har man da i hvert fald noget at se frem til :-) Jeg er netop kommet hjem og slapper lidt af, før jeg skal tage billeder af mine sko som skal sættes til salg. Det tager sin tid! Jeg har forresten været så heldig, at Trendsales har givet mig min første giveaway til bloggen, som vil komme i løbet af denne uge, så følg med ♥

ikea interiør til hjemmet og boligen
Jeg har lavet en lille kollage med ting jeg viiirkelig ønsker mig til lejligheden. Alt er fra IKEA og jeg er vild med det hele! Synes farverne passer rigtig godt sammen og kan godt lide, at der ikke er noget der er vildt iøjnefaldende, men roligt og fint at se på. Jeg ved godt, at mange ikke bryder sig om IKEA, fordi at alle køber derfra og derfor har mange det samme, men synes ikke det gør noget mht. pynteting og få møbler. Så længe det ikke er et værelse der er direkte kopieret derfra! (been there, done that – mine teenageår!) Hvad synes I om tingene? Er det ikke nogle fine farver?